Termeni si conditii

Declinarea responsabilitatii
Continutul siteului egl.ro a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantul marcii. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantul marcii. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

Garantiile produselor
Produsele cumparate prin intermediul magazinului online eGPL.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului.

Receptia marfii
Marfa se receptioneaza in prezenta curierului. In cazul in care produsul este deteriortat, refuzati primirea coletului si retrimiteti-l expeditorului. Dupa semnarea AWB-ului nu primim reclamatii cu privire la integritatea produsului.

Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul magazinului online eGPL.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul shop.akai.com.ro va fi considerat o tentativa de fraudare a magazinului online egpl.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Pitesti, jud. Arges.

Date personale
Informatiile utilizatorilor site-ului eGPL.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu SC Proeco Gas Systems SRL sau cu partenerii acestuia.
Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

Disponibilitatea si pretul produselor
Ofertele si produsele prezentate pe magazinului online eGPL.ro sunt disponibile in limita stocului.
Preturile produselor prezentate pe egpl.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

In conditiile in care pretul afisat este mai mic decat un pret normal al acelui produs este clar un pret derizoriu, clientul nu poate beneficia de aceasta eroare, pretul fiind neserios, iar contractul de vinzare-cumparare nul.

Returnarea produselor
Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii: - click pentru detalii,
Detalii despre conditiile de Extragarantia de Retur - click pentru detalii

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

SC Proeco Gas Systems SRL

Cos de cumparaturi
Nu aveti produse in cos!
Newsletter
Email: