Despre noi

PROECO GAS SYSTEMS este o societate comercialã cu capital integral privat a cărei activitate de bazã este în domeniul sistemelor GPL auto. Cu toate cã suntem noi în piață (dar personalul firmei are peste 8 ani de experiență în domeniu), putem afirma că am devenit una dintre cele mai căutate societãți de specialitate din ţară.

PROECO GAS SYSTEMS face cunoscută în România tehnologia de vârf  Landi Renzo, aducând ultimul “know how” italian în domeniul instalațiilor auto de gaz.

PROECO GAS SYSTEMS colaboreaza OEM cu reprezentanţele Dacia Renault, iar în segmentul aftermarket cu importanţi parteneri, reprezentanţi ai celor mai cunoscute service-uri auto cu activitate în montajul şi întreţinerea sistemelor GPL auto. Societatea noastră acordă o atenție deosebită ultimelor inovații tehnologice ale Landi Renzo, organizând training-uri periodice gratuite de actualizare a cunoștințelor tehnice și implementând imediat pe piață ultimele noutăți.

Astfel, PROECO GAS SYSTEMS a creat la nivel naţional o reţea de service-uri specializate în montajul şi întreţinerea sistemelor auto GPL Landi Renzo.

Sistemul GPL auto de cea mai bună calitate, profesionalismul partenerilor noştri din teritoriu, permanenta preocupare privind instruirea partenerilor, distribuţia naţională a colaboratorilor noştri, au făcut ca sistemele GPL Landi Renzo să devină alegerea firească a tot mai multor utilizatori.

Cos de cumparaturi
Nu aveti produse in cos!
Newsletter
Email: